Calcul G – coeficientul global de izolare termica

Ce este calculul G?

Calculul G reprezinta un indicator de performanta energetica a unui imobil, casa noua sau cladire reabilitata/ modernizata.

Cand este necesar calculul G?

Calculul G este obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de construire, la faza DTAC, pentru toate casele/ vilele/ cladirile nou proiectate si trebuie sa se incadreze in valorile impuse de normele in vigoare.

De ce avem nevoie de calculul G?

Verificarea coeficientului global de izolare termica este necesar pentru a obtine, inca din faza de proiectare, o casa eficienta energetic. Daca in urma calcului coeficientului G reiese o valoare mai mica decat cea recomandata de normele in vigoare, grosimea de izolatie sau tipul tamplariei exterioare trebuie schimbate/ imbunatatite. Nu va faceti griji! Pentru o casa nou proiectata sau reabilitata, acest lucru se intampla extrem de rar.

Cat costa calculul coeficientului G?

Tarifele sunt aceleasi ca si cele pentru obtinerea certificatului de performanta energetica necesar ulterior pentru receptia sau vanzarea casei/ imobilului.

Intocmirea documentatiei privind calculul G

Documentatia privind valoarea coeficientului G, necesar obtinerii autorizatiei de construire, este intocmita, semnata si stampilata de catre domnul Cristian Lupu, inginer cu specializarea instalatii si auditor energetic gradul I, seria SS, nr. 02358, acreditat de Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Intocmirea documentului se realizeaza rapid. Livrarea se face in orice zi, de luni pana duminica, direct la usa clientului sau solicitantul poate prelua documentul din sectorul 3 (zona Unirii) sau din sectorul 6 (zona Parc Moghioros).

🏠 Solicita calculul G pentru autorizatia de construire!

⏰ Program: Luni – Duminica (8:00 – 21:00)

☎️ Telefon/ WhatsApp: 0730591072 (ing. Cristian Lupu)

 

Preturi case unifamiliale (calcul G):

– Casa parter: 200 lei

– Casa parter + un etaj/ mansarda: 250 lei

– Casa parter + doua etaje: 300 lei

Preturi spatii comerciale (calcul G):

– Spatii comerciale pana in 300 mp: tarife similare cu cele pentru case unifamiliale

– Spatii comerciale mai mari de 300 mp: Va rugam sa solicitati calculul de pret! Acesta variaza in functie de suprafata spatiului comercial.